Bokföring

Korrekt och väl utförd bokföring

Bokföringen ger dig en överblick av företagets ekonomi så att du kan följa upp och styra din verksamhet. Med bokföringen får du se månadens resultat och kan jämföra med föregående månader. Du får kortfattat sagt en klar bild över hur företaget mår rent ekonomiskt. 

Bokföringen är dock inte enbart för dig som företagare, utan även andra organisationer kan finna intresse för hur ditt företag mår. Skatteverket, banker och leverantörer har av olika orsaker intresse i företagets ekonomi. Att sköta bokföringen noggrant och korrekt bör vara en självklarhet för alla företagare, låt mig hjälp dig och ditt företag. Enligt svensk lag är dessutom alla som bedriver näringsverksamhet bokföringsskyldiga. 

Tjänster

Hos mig finns erfarenheten och kompetensen för att kunna utföra en rad olika redovisningstjänster. Utifrån dina önskemål och behov kommer vi tillsammans fram till den bästa lösningen för dig. Till mig kan du vända dig oavsett om du önskar få hjälp med något enskilt område eller om du är intresserad av en heltäckande lösning. Kontakta mig redan idag, så berättar jag mer om mina tjänster och priser. 

Bokslut

Bokföring

Redovisning

Deklaration

Leverantörshantering

Löner

Kundfakturering

Kontaktformulär

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Tokay Redovisning    Petra Sundell    KULLERSTADVÄGEN 12, 617 30 Skärblacka    073-515 10 66    petra@tokay.se