Välkommen till

Tokay Redovisning

Bokföring Valdemarsvik

Utveckla din verksamhet samtidigt som jag hanterar ekonomin

Varmt välkommen till Tokay Redovisning, en byrå som utför bokföring och redovisning åt företag i bland annat Valdemarsvik. Här tillhandahålls ett brett utbud av tjänster som alltid utförs med stor noggrannhet och utefter kundens önskemål. Jag som driver Tokay Redovisning heter Petra Sundell och jag är en diplomerad redovisningsekonom med över fem års praktisk erfarenhet av ekonomiarbete. Till mig kan ni i Valdemarsvik vända er för heltäckande uppdrag av företagets ekonomi eller om du bara önskar få hjälp med vissa delar, exempelvis bokföring. Du som kund bestämmer helt själv vilka ekonomitjänster du vill att jag utför.

Genom att anlita en redovisningsbyrå får du inte bara koll på företagets ekonomi, utan det öppnar även upp för andra möjligheter. Istället för att sitta med redovisning, löner och bokföring så får ni chansen att utveckla och driva din verksamhet framåt. Eller varför inte spendera lite kvalitetstid med familjen utan att behöva tänka på arbete.

Mig hittar du i Skärblacka, en bit utanför Valdemarsvik. Med den tekniska utvecklingen finns idag möjligheten att kunna hantera alla tjänster digitalt, allt ifrån löner till bokföring och redovisning. Jag har kunder både lokalt runt Valdemarsvik men även utspridda över hela landet, nu ser jag framemot att få hjälpa dig!

Tjänster – Allt från redovisning till bokföring

Hos mig finns erfarenheten och kompetensen för att kunna utföra en rad olika redovisningstjänster. Utifrån dina önskemål och behov kommer vi tillsammans fram till den bästa lösningen för er. Till mig kan ni i Valdemarsvik vända er oavsett om ni önskar få hjälp med något enskilt område, exempelvis bokföring, eller om du är intresserad av en heltäckande lösning. Kontakta mig redan idag, så berättar jag mer om mina tjänster och priser. Välkommen till Tokay, din personliga och professionella redovisningsbyrå i Valdemarsvik.

Bokslut

Bokföring Valdemarsvik

Bokföring

Redovisning & Bokföring Valdemarsvik

Redovisning

Deklaration, Redovisningsbyrå

Deklaration

Leverantörshantering

Löner & Bokföring Valdemarsvik

Löner

Kundfakturering

Kontaktformulär

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Tokay Redovisning    Petra Sundell    KULLERSTADVÄGEN 12, 617 30 Skärblacka    073-515 10 66    petra@tokay.se