Om mig

Jag som driver Tokay redovisning heter Petra Sundell. Med mig har jag drygt 5 års

praktisk erfarenhet av ekonomiarbete, där jag bland annat var med och startade upp ett större företag från grunden.

När företaget flyttade från orten, bestämde jag mig för att starta eget. 2019 studerade jag till redovisningsekonom, allt eftersom fyller jag på aktuella kurser. Jag finns i Skärblacka som ligger mellan Norrköping och Linköping, men dagens digitaliserade samhälle gör att jag ta emot kunder från hela landet.

När du väljer att anlita mig som redovisningskonsult så kan du alltid räkna med en personlig service och noggrant utförda tjänster. Jag sätter alltid kunden i fokus och tar hänsyn till dina önskemål. Hos mig kan du som företag få hjälp med allt från bokföring till rådgivning. Samtidigt som jag sköter ditt företags ekonomi så ges möjligheterna för dig att kunna utveckla din verksamhet och få mer tid till annat.

Välkommen att kontakta mig om du är intresserad av vad jag har att erbjuda eller om du har några frågor.

 

Tjänster

Hos mig finns erfarenheten och kompetensen för att kunna utföra en rad olika redovisningstjänster. Utifrån dina önskemål och behov kommer vi tillsammans fram till den bästa lösningen för dig. Till mig kan du vända dig oavsett om du önskar få hjälp med något enskilt område eller om du är intresserad av en heltäckande lösning. Kontakta mig redan idag, så berättar jag mer om mina tjänster och priser. 

Bokslut

Bokföring

Redovisning

Deklaration

Leverantörshantering

Löner

Kundfakturering

Kontaktformulär

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Tokay Redovisning    Petra Sundell    KULLERSTADVÄGEN 12, 617 30 Skärblacka    073-515 10 66    petra@tokay.se