Välkommen till

Tokay Redovisning

Bokföring Åtvidaberg

Utveckla din verksamhet samtidigt som jag hanterar ekonomin

Varmt välkommen till Tokay Redovisning, en byrå som utför bokföring och reodvisning åt företag i bland annat Åtvidaberg. Här tillhandahålls ett brett utbud av tjänster som alltid utförs med stor noggrannhet och utefter kundens önskemål. Jag som driver Tokay Redovisning heter Petra Sundell och jag är en diplomerad redovisningsekonom med över fem års praktisk erfarenhet av ekonomiarbete. Till mig kan ni i Åtvidaberg vända er för heltäckande uppdrag av företagets ekonomi eller om ni bara önskar få hjälp med vissa delar så som bokföringen. Som kund bestämmer ni helt själv vilka ekonomitjänster ni vill att jag utför.

Genom att anlita en redovisningsbyrå får ni inte bara koll på företagets ekonomi, utan det öppnar även upp för andra möjligheter. Istället för att sitta med redovisning, löner och bokföring så får ni chansen att utveckla och driva din verksamhet framåt. Eller varför inte spendera lite kvalitetstid med familjen utan att behöva tänka på arbete.

Mig hittar du i Skärblacka, en bit utanför Åtvidaberg. Med den tekniska utvecklingen finns idag möjligheten att kunna hantera alla tjänster digitalt. Jag har kunder både lokalt runt Åtvidaberg men även utspridda över hela landet, nu ser jag framemot att få hjälpa dig!

Tjänster – Allt från bokföring till deklaration

Hos mig finns erfarenheten och kompetensen för att kunna utföra en rad olika redovisningstjänster. Utifrån dina önskemål och behov kommer vi tillsammans fram till den bästa lösningen för dig. Till mig kan du vända dig oavsett om du önskar få hjälp med något enskilt område, exempelvis bokföring, eller om du är intresserad av en heltäckande lösning. Kontakta mig redan idag, så berättar jag mer om mina tjänster och priser. Välkommen till Tokay, din personliga och professionella redovisningsbyrå i Åtvidaberg.

Bokslut och bokföring Åtvidaberg

Bokslut

Bokföring Åtvidaberg

Bokföring

redovisningsbyrå

Redovisning

Deklaration, Bokföring Åtvidaberg

Deklaration

Leverantörshantering

Löner och Bokföring Åtvidaberg

Löner

Kundfakturering

Kontaktformulär

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Tokay Redovisning    Petra Sundell    KULLERSTADVÄGEN 12, 617 30 Skärblacka    073-515 10 66    petra@tokay.se